GO'GRØNT DANSK KARTOFFELMOS

Udviklet af den danske kok Søren Kayser, der med erfaring fra

Falsled Kro, Le Sommelier, Hotel d'Angleterre, og udenlandske Michelin restauranter som f.eks. The Fat Duck - London, Hotel IsfjordRadio - Svalbard, bidrager med produktudvikling, inspiration og opskrifter.

GO'GRØNT DANSK KARTOFFELMOS

Nem løsning til at spise mere planterigt i hverdagen.

Vignetterne viser, hvilke typer mad GO'GRØNT varianterne passer godt til:

LET OG CREMET

Vores originale kartoffellmos er det perfekte tilbehør til familiemiddagen eller til single husholdningen.

Med en blid smag og cremet konsistens er vi sikre på, at både børn og voksne vil nyde vores kartoffelmos.

MED SYLTEDE GULERØDDER & ESTRAGON

En forfriskende smagsoplevelse med et twist af syrlighed og urter. God til fisk, kylling, kalv og okse, lam og gryderetter hvor gulerødder giver friskhed. Gulerødderne sammen med mosen er også fin til en gratin eller shepherd's pie fordi gulerødder har en lækker sprødhed.

MED ÆBLECHUTNEY & SYLTET INGEFÆR

En eksotisk kombination af æblechutneyens

sødme og ingefærens bid Den er god til

simreretter, da den bidrager med friskhed og varme. God til asiatisk inspireret mad.

MED PEBER & BLØDE LØG

En harmoni af krydret peber og sødmen fra de bløde løg.

Passer til den gode danske hakkebøf - brændende kærlighed - eller en god slagterpølse.

En fintsnittet kålsalat med sprødhed spiller godt sammen med de bløde løg.

Ved opvarmning skal der opnås en kernetemperatur på minimum 75° C.

Tilberedning

Tilberedning i mikrobølgeovn: Fjern papomslaget og prik flere huller i folien. Placér bakken i mikrobølgeovnen og varm den i ca. 4 minutter ved 80W. Mikrobølgeovnens effekt varierer og dermed også tilberedningstiden.

Fjern plastfolien og rør rundt. Lad maden hvile 1 minut før servering.

Tilberedning i gryde: Hæld bakkens indhold i en gryde og varm det langsomt under omrøring.

Tilberedning i ovn: Varm ovnen op til 160°C varmluft (180° i almindelig ovn). Kom bakkens indhold i et ildfast fad og rør rundt. Varm maden i det ildfast fad i ca. 20-30 minutter. Lad maden hvile i 1 minut før servering.